ACE12/INTER STANDARD INDUKTOR

9.600kr (inkl. moms)

En multifunktionell induktor med vår 90 graders standardkonstruktion

Detta är standardinduktorn för ACE12 och INTER 8/12.
Den är tålig, ger god åtkomst i trånga utrymmen, och är ett riktigt bra allroundverktyg. Induktorn levereras komplett med O-ringar, brickor och skruvar.

 

Alesco Safe Buy

+ Fri frakt inom EU
+ Fri onlinesupport
+ Uppstartslektion vid behov

Förslag på Tillbehör

 • ACE12 – BÄRBAR INDUKTIONSVÄRMARE

  Från 80.000kr (inkl. moms)
  Alesco ACE12 är en bärbar, mångsidig, och effektiv induktionsvärmare som är avsedd för tung drift utan att kräva skrymmande och installerade induktionssystem. Den kan värma alla slags metaller och hjälper dig att arbeta lika snabbt och säkert oavsett om det är fråga om en lastbilsverkstad, industriell underhållsverksamhet eller applikation av värme i en produktionsprocess. Oavsett vilken induktionsvärmeapplikation du behöver –riktning av lastbilsramar, muttrar, bultar, stänger eller för- och eftervärmning i svetsapplikationer. Alesco ACE12 löser dina problem.
  Välj alternativ
 • INTER 8/12 – MOBIL INDUKTIONSVÄRMARE

  59.000kr (inkl. moms)
  INTER 8/12 är en mobil induktionsvärmare som är avsedd för daglig användning på verkstadsgolvet. Den är kompakt, flyttbar och tillåter långa körtider utan att någon extern vattenkylning behövs. Den kan värma alla slags metaller eller legeringar och hjälper dig att arbeta lika snabbt och säkert oavsett om det är fråga om jobb i en bilverkstad, lastbilsverkstad, industriell underhållsverksamhet eller applikation av värme i en produktionsprocess.
  Köp

Pin It on Pinterest