Nya möjligheter för din Alesco Induktionsvärmare!

Vi på Alesco kan nu med stolthet meddela
att vi har återigen startat en egen serviceverkstad på vårt huvudkontor i Mölndal.

BAKGRUNDEN TILL VARFÖR VI STARTAT VÅR EGEN ALESCO SERVICEVERKSTAD
Vi har länge arbetat med att hitta en förbättrad och långsiktig servicelösning för våra produkter och det är riktigt roligt att kunna meddela att vi nu landat i att öppna en egen serviceverkstad igen. Precis innan Pandemins start hade vi turen att hitta förstärkning till vår ”Service och Support” då vår klippa Jerry Karlsson valde att söka sig vidare efter många år hos oss. Vi välkomnade då Rasmus Quist, som nu arbetar som Service- och Support-Chef. Det är Rasmus, som övergripande kommer att ansvara för den nya serviceverkstaden med viss support från Andreas Berglund, vår produktspecialist.

TIDIGARE SERVICESAMARBETEN
Tidigare servicesamarbeten kommer naturligtvis att fortsätta som vanligt. Den enda skillnaden kommer vara att vi nu kan erbjuda våra kunder en Alesco service på vårt huvudkontor  i Mölndal. Anledningen till att det beslutet togs är att många av er kunder efterfrågat service direkt från oss och vi har såklart lyssnat till era behov och önskemål.

EFFEKTIVASTE LOGISTIKEN FÖR SNABBA OCH SÄKRA LEVERANSER
Som Alesco-ansluten avtalskund får du 30% på löpande service. (dvs 30 % på alla reservdelar som förbrukas i våran verkstad) Vi erbjuder snabba svar, personlig service och svar på frågor om just din leverans på 031-711 47 50.

VARFÖR SKA DU SERVA DIN INDUKTIONSVÄRMARE DIREKT VIA OSS?
Det finns en gedigen kunskap och erfarenhet i Alesco-huset och vår högsta prioritet är att ni som kund skall vara nöjd. Vi hjälper gärna till med frakter och i de fallen vi har möjlighet och behovet är stort, så kommer vi försöka erbjuda en lånemaskin så ert dagliga arbete kan fortsätta som vanligt. Du kan också lita på att din maskin alltid har originaldelar vilket innebär ökad trygghet för dig som verkstadsägare.

TEKNISK SUPPORT
Vår supportavdelning är alltid redo för dig. Vi finns både på mail och telefon. Behöver du akut hjälp så kan vi hjälpa dig genom att undersöka din värmare via videosamtal eller så guidar vi dig, för att ta reda på om din värmare behöver komma in på service eller inte. – allt för att arbetet på just er verkstad ska kunna löpa så smidigt som möjligt.

Alesco Serviceverkstad presenterar Q/A med Rasmus Quist

BAKGRUND: Rasmus kommer direkt från Hasselblads Service & Support avdelning där han arbetade som bland annat Head of Service Operation & Technical Support Specialist.

 

Rasmus, Vad är den största skillnaden mellan att arbeta på Alesco och Hasselblad?

Skillnaden är nog egentligen mindre än vad man tänker sig, I båda fallen handlar det om en high-end produkt där man strävar efter kvalité och kundnöjdhet.

Hur har ditt första år på Alesco varit?

Roligt men samtidigt tufft, den rådande pandemin skapar nya utmaningar hos oss alla. Det har varit väldigt kul och lärorikt att varit med under framtagningen av vår senaste maskin i sortimentet. (INTER 8/12)

Hur har den pågående pandemin påverkat våra kunder tror du? 

Jag tror många har haft det väldigt tufft och blivit tvungna att ändra på sin vardag. Men man får ta det onda med goda och sikta framåt.

Vilken är den vanligaste frågan du får från våra kunder?

”Om jag skickar in min värmare på service hur snabbt får jag tillbaka den? Vi måste ha den”

Vad är din vision för Alesco Serviceverkstad & Alesco Support?

Min vision är att varje kund som kommer i kontakt med oss skall känna sig nöjd efteråt. Vi kommer att sträva efter en effektiv service och support med fokus på kundens behov. ”Det finns inga problem, bara lösningar”

FOTO: ANNA-LISA JABAR

 

Pin It on Pinterest